Kärlek…

Dagens ämne var rätt självklart för mig, kärlek, såhär dagen efter terrordådet i Stockholm.  All kärlek som fanns hos människor igår. En säng, en måltid, en skjuts, en kram, alla dessa kärleksfulla gester som var så betydelsefulla just där och då. Spontant skapades en gemenskap, en slags skyddshinna av kärlek och omtanke som förhindrade hatet att ta sig in i våra hjärtan och hjärnor. Idag alla som lägger blommor vid platsen för att visa omtanke till de som inte fick komma hem igår och på polisbilarna för att hedra polisens fantastiska arbete. På tunnelbanan och bussen sätter sig människor närmare varandra. Mobiltelefonerna stoppas ner i fickorna och man pratar med varandra IRL. Plötsligt blir Stockholm varmt igen.

Jag hoppas vi kan fortsätta att fokusera på kärlek, omtanke och tacksamhet för allt som vi har.

Jag hoppas vi kan fortsätta bry oss om och se varandra och skapa förutsättningar för välmående, samarbete och utveckling.

Det du fokuserar på blir större – jag väljer att fokusera på kärleken! Varje dag!

#39Blogg100
#Blogg100

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *