Lucka 9 – Låt hjärnan vila – Kramas

Krama en (eller flera) person.
Flytta fokuset från hjärnan/tankarna till absolut närvaro genom att lyssna på kroppen och dina sinnen.
Känn efter hur det känns att krama om personen, gör en lite längre kram. Känn värmen när kropparna möter varandra, känn handen som håller runt ryggen, hur känns kontakten med den andre personen, kan du känna hur den andas?
Blunda och njut av kramen, känn doften av den andra personen.
Observera hur kinden känns eller bröstkorgen beroende på var din kind möter den andra personen. Är det en person som du har en nära relation till kan ni kramas en längre stund och komma in i samma andningsrörelse, som om ni blir en enhet som andas tillsammans.

Grattis, du har låtit hjärnan vila en stund!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *