Tacksamhet!

Det finns så mycket att vara tacksam över i livet. Så mycket som vi har men som vi bara tar för givet och kanske inte ens ser. Det kan tom vara så att vi under perioder bara ser det vi inte har, det vi önskar oss eller det som andra har.
Jag fick en helt underbar bok av en vän en gång, en tacksamhetsbok. På den vänstra sidan skulle man skriva vad man var tacksam för just denna dag och på den högra sidan skulle man skriva vad man var tacksam för i framtiden, skrivet som om det redan hade hänt. Det blev en väldigt fin rutin att avsluta dagen på.

Idag är jag tacksam för att jag har förmånen att få jobba med Indirekt Ledarskap för en ledningsgrupp, att se andra människor få aha-upplevelser och växa i sitt ledarskap. Jag är tacksam för att jag har fått arbeta tillsammans med en kompetent och autentisk kollega som delar mitt intresse för ledarskap.

Vad är du tacksam för idag? Vad skulle du vara tacksam för i framtiden? Tänk som om det redan hade hänt.

#7Blogg100
#Blogg100

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *