Älskade böcker!

Jag älskar böcker, doften, känslan när jag bläddrar, alla ord som lockar till läsning. En del böcker känns det som om jag redan har läst bara för att jag har dom.

Jag kommer ihåg när jag var barn och besökte biblioteket, eller bibblan som man sa då, i Umeå. Känslan när jag klev in i denna magnifika byggnad med hyllor från golv till tak fulla med böcker, flera rum och våningar. Man fick låna max 5 böcker och jag lånade alltid max. Lyckan var total när jag kom hem med mina nylånade böcker och fick börja läsa. Magiskt!

Så känner jag fortfarande när jag har hittat någon intressant bok. Jag har alltid minst två böcker på gång samtidigt, en fackbok och en skönlitterär bok tex nu ”Ledarskapsmodellen” av bla Gerry Larsson och ”Hetta” av Jane Harper.

Jag drömmer fortfarande om att få ha ett rum med bokhyllor på alla 4 väggar, som en tapet, kuliss. Kanske dags att ta tag i den drömmen snart!

#42Blogg100
#Blogg100

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *