Idag vill jag uppmärksamma alla grymma ENTREPRENÖRER!

Idag vill jag verkligen hurra för alla fantastiska entreprenörer ute i vårt avlånga land. Ni är helt enkelt grymma! Den energin och entusiasmen ni har är smittsam, en del är rädda för den och andra blir inspirerade. De risker ni tar är beundransvärda. Ofta brinner ni personligen för den verksamhet som ni startar vilket skapar äkthet och hållbarhet. Så modiga, att våga ta steget och prova sina drömmar och tankar.

Fortsätt inspirera, fortsätt ha idéer, fortsätt framåt, fortsätt tro på det ni gör! Ni behövs verkligen! Låt er inte förminskas eller förhindras av negativitet från de som inte tror och de som blir rädda. Lyssna inte på kritikern i dig och hos andra.
Ha tillit! Välj att umgås med de som tror på dig och stöttar, välj bort energitjuvarna.

Heja dig som är entreprenör!!! Du är viktig!!!

#69Blogg100
#Blogg100

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *