Lär dig använda dimmern

Många av oss är antingen 100% engagerade eller 0%, det finns inget mellanläge. Det skapar en hel del stress och framförallt om vi är nära utmattning blir det svårt. För hur gör man när man inte kan engagera sig 100% och inte är nöjd med 0%? Jo, det går faktiskt att lära sig att använda sin ”dimmer” tex att vara engagerad 75% eller 10%. Om jag skulle vara engagerad 75% hur skulle jag vara då? Vad är det jag skulle ta bort från läget att vara 100%?

Att välja sina fighter kan också spara mycket energi. Hur mycket tid och hur mycket energi har du? Hur mycket tid tar fighten? Hur mycket energi? Du kan med din logiska, smarta hjärna lätt räkna ut om du kan ta fighten eller inte och vilka konsekvenser det får.

Ta tag i fighten om du kan påverka. Släpp fighten om du inte kan påverka!

Vi behöver hushålla med vår energi för att hålla i längden och för att känna oss tillräckliga.

#83Blogg100

#Blogg100

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *