Deprecated: Optional parameter $commentdata declared before required parameter $error is implicitly treated as a required parameter in /www/webvol11/a4/lc6q77fjqb3dk3k/brittalundkvist.se/public_html/wp-content/plugins/wp-spamshield/wp-spamshield.php on line 4658

Deprecated: Constant FILTER_SANITIZE_STRING is deprecated in /www/webvol11/a4/lc6q77fjqb3dk3k/brittalundkvist.se/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/conditionals/third-party/elementor-edit-conditional.php on line 22

Deprecated: Constant FILTER_SANITIZE_STRING is deprecated in /www/webvol11/a4/lc6q77fjqb3dk3k/brittalundkvist.se/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/conditionals/third-party/elementor-edit-conditional.php on line 28
Lucka 14 - Låt hjärnan vila - Promenera - Britta Lundkvist, Addendum AB
Deprecated: strtolower(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /www/webvol11/a4/lc6q77fjqb3dk3k/brittalundkvist.se/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema-generator.php on line 186

Lucka 14 – Låt hjärnan vila – Promenera

När du tar en promenad eller går till och från jobbet/bussen/tåget låt hjärnan vila genom att fokusera på kroppen och framförallt benen. Hur känns det när foten möter underlaget och hur är ditt tempo och din andning?
Hur känns det i vaderna, i knäna, i låren när du går. Är det någon skillnad på vänster och höger ben? Vad händer om du går lite fortare? Andningen? Vad händer om du går långsamt? Känn dofterna där du går och se hur naturen ser ut just nu. Fokusera på detaljerna. Färg och form, rörelser och stillhet.

Grattis! Din hjärna har fått vila en stund.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.