Lucka 24 – Omfamna det du har!

Jag gillar julen, framförallt att träffa nära och kära. I år blir det inte riktigt som planerat men det blir bra ändå. Jag och mina två underbara barn, som nu är vuxna, firar jul hemma hos mig. Egentligen skulle vi fira uppe i Umeå hos min mor och bror med familj vilket vi gör vartannat år. Fördelen med just den här julen är att vi har haft så mycket tid till förberedelser, ingen stress alls. Att se det man kan göra och göra det bästa i den situationen som är. Att kunna njuta av små saker och använda sina sinnen fullt ur. I år får det vara långsamt, en sak i taget, vi har tid, vi har varandra, vi är friska! Tacksamma för det vi har. Hoppas vi kan ta med oss den erfarenheten och stanna upp oftare i livet, se och omfamna det vi har, och vara tacksamma!

Tack alla ni som har läst min kalender! Det betyder mycket för mig!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *