Lucka 23 – Baka med kärlek!

Jag älskar att baka och det gör även min dotter. Det är något som vi i vår släkt har inspirerat nästa generation till. När jag var liten var mormor min läromästare, jag fick tidigt leka med mjöl och vatten och baka tillsammans med henne. När min dotter var liten inspirerade jag henne att vara med och baka och nu är hon suverän på det. Idag tex har hon bakat två supergoda limpor och en saffranskaka med vit choklad och mandelmassa. Mums! För ovanlighetens skull har vi haft gott om tid för att baka och laga mat. I väntan på kakan i ugnen klädde vi granen och lyssnade på julmusik. Det är verkligen mysigt att göra saker tillsammans. Hoppas du har/tar dig tid att njuta av mat- och baklagning i juletid tillsammans med nära och kära! Dessutom är det perfekt närvaroträning i och med alla sinnen som får komma till användning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *