Lucka 22 – En bra dag!

Hur har din dag varit idag, första dagen mot ljusare tider? Bra, dålig, trist, stressig, inspirerande? Vi tenderar att bunta ihop allt som sker under en dag till en etikett. Egentligen innehåller en dag många olika händelser, utmaningar, känslor, tankar och tillstånd. Om det inte är så att vi fastnar i ett mindset, att redan ha bestämt hur dagen ska bli innan den ens är född. Tänk om vi skulle kunna ta vara på varje ögonblick och öka närvaron i just det som sker den här dagen. Även om vi har upplevt liknande saker tidigare så är denna dagen en möjlighet till en ny upplevelse. Vi behöver inga repriser bara för att ha kontroll eller skapa trygghet. Tiden ger en möjlighet att uppleva, utforska och utvecklas.

”Blott en dag ett ögonblick i sänder” var min käre morfars favoritpsalm. Morfar Sigge blev 99 år, han nådde nästan sitt mål att bli 100år. Jag tror att han var bra på det, att ta en dag, ett ögonblick i sänder. Jag brukar tänka på honom och inspireras! Vem har du att inspireras av?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *