Lucka 2 – Kärlek till jobbet

Jag älskar mitt jobb, verkligen! Känner mig lyckligt lottad som får jobba med människor varje dag, ingen dag är den andra lik och jag lär mig också så mycket i alla möten. Idag tex har jag hållit ett digitalt seminarium ”Mindfulness för jobbsökare” med deltagare från olika yrken och geografiska orter, från Boden i norr till Berlin i söder. Jag är alltid så nyfiken på vad som händer sedan, efter aktiviteten. Som utbildare/föreläsare/coach är jag bara med ett kort tag så jag får sällan se effekten. I höstas var jag och föreläste tillsammans med en kollega på en konferensgård och då hände det som jag så gärna önskar – en deltagare kom fram och berättade om att hon gått en kurs för mig för typ 10 år sedan och att hon var så tacksam, den hade varit till sån stor hjälp för henne. Jag blev varm i hela kroppen. Att det jag delar med mig av får komma till användning och göra skillnad i en annan persons liv och vardag.

Alla dessa människor jag har mött genom åren har berört mig på sitt speciella vis och har en plats i mitt hjärta! Tack för att jag har fått möjligheten att möta just dig!

Kvinna med armarna utåt uppåt, huvudet mot blå himmel som är full av ballonger i olika färger.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *