Lucka 24 – Kärlek till alla!

Adventskalender om kärlek, med kärlek!

Jag vill tacka alla som har läst min adventskalender, det betyder mycket för mig! Julen är kärlekens högtid och det finns så mycket vi kan göra och ge, utan att be om något tillbaka. Det känns väldigt bra att hjälpa och att finnas till för någon. Kärleken är oändlig.

Allas lika värde är en viktig värdering för mig. Vi är alla hjältar i våra liv. Vi har var och en fått en uppsättning förutsättningar för våra liv med olika utmaningar. Lika viktigt för mig är att försöka leva mer i kärlek än i rädsla. Att se det vi har och vara tacksam över det istället för att fokusera på allt som vi inte har och inte är. Att ha tillit till sig själv och minska rädslan.

Vid en påbyggnadsutbildning inom Coaching som leddes av Maria Nehmet fick vi lära oss och träna på just det, att alla är hjältar i sina liv. Vi skulle tänka oss att vi hade en grön lins som vi såg andra igenom. Att alla gör sitt bästa utifrån de förutsättningar de har.

Jag är tacksam över den lärdomen och försöker tänka och känna så. Det är inte alltid lätt men det finns alltid en anledning till ett beteende, som jag inte vet.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *