Gör en ”Selfieboard” i sommar!

I mitt arbete som professionell Coach möter jag ofta en osäkerhet hos personen jag coachar kring vem hen egentligen är, vad hen vill och tycker om. Någonstans på vägen har den egna personen tappats bort av många anledningar, man har fokuserat på alla andra, vad andra tycker, tänker och gör, hur normen säger att man ska vara, att vara till för barnen, partnern, chefen, arbetskamraterna, grannarna etc. Det är även vanligt att man har lättare för att se och påtala det man inte har och det man inte kan.

Då kan det vara läge att göra en ”Selfieboard” (namnet ploppade upp i mitt huvud under en coaching igår). Du tar ett stort papper av tjockare kvalitet, tex A3, som du klistrar/skriver på. Ord som Du gillar, bilder på saker Du gillar, färger som Du gillar, citat som Du gillar, klipp ut från tidningar, fotografier, minnen, torkade blommor, tygbit, ja allt som du vill sätta upp på Din ”SelfieBoard”. Sätt upp den någonstans där du ser den så att du blir påmind ofta om vem du är, vad du vill och tycker om.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *