Deprecated: Optional parameter $commentdata declared before required parameter $error is implicitly treated as a required parameter in /www/webvol11/a4/lc6q77fjqb3dk3k/brittalundkvist.se/public_html/wp-content/plugins/wp-spamshield/wp-spamshield.php on line 4658

Deprecated: Constant FILTER_SANITIZE_STRING is deprecated in /www/webvol11/a4/lc6q77fjqb3dk3k/brittalundkvist.se/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/conditionals/third-party/elementor-edit-conditional.php on line 22

Deprecated: Constant FILTER_SANITIZE_STRING is deprecated in /www/webvol11/a4/lc6q77fjqb3dk3k/brittalundkvist.se/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/conditionals/third-party/elementor-edit-conditional.php on line 28
Bättre självförtroende som ledare - Britta Lundkvist, Addendum AB
Deprecated: strtolower(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /www/webvol11/a4/lc6q77fjqb3dk3k/brittalundkvist.se/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema-generator.php on line 186

Bättre självförtroende som ledare

Nu är det bevisat – ledare som deltar i utbildningen UL, ”Utvecklande Ledarskap” upplever bättre självförtroende efter kursen. Speciellt tydligt är detta för de ledare som var ”svagare” från början. Även medarbetarna upplevde att chefen hade ökat självförtroende. Läs mer om forskningen http://www.suntarbetsliv.se/forskning/ledarskap-och-organisation/ledarskapskurser-ger-sakrare-ledare/

Självförtroende – Individens tilltro till sin förmåga att prestera.

Hur bra självförtroende har du som ledare? På en skala 0-10?

#3blogg100
#blogg100

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.