När ljuset kommer – vårdagjämning!

Jag är en av dem som påverkas nu när ljuset kommer med full fart. Det är som om min kropp kalibreras och ställer om sig och det tar lite tid, och energi. Jag är såå trött och det känns som om jag har något gift i kroppen som åker runt. Lätt illamående och orolig sömn.
Jag tänker att det blir bättre om jag yogar och tränar och gör roliga saker så att jag fyller på med ny härlig energi oftare. Sover fler timmar och undviker stress. Jag skapar förutsättningar för mig att lyckas, även om min energi inte är 100%.

Vi fungerar olika bra vid olika tillfällen, vi påverkas av årstiderna, av stress, av sorg, av glädje m.m. Vi behöver ta med nuläget, ta ”tempen” på dagsformen och anpassa dagen efter det. Då hushåller vi med vår energi och agerar hållbart i längden.

Jag behöver vara extra snäll med mig själv under den här perioden så att jag orkar. Det kallas självmedkänsla! Jag övar på det varje dag nu! Nu när ljuset kommer!

#20Blogg100
#Blogg100

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *