Flytta – en stor förändring

Jag har flyttat rätt många gånger i mitt liv, närmare bestämt 20 ggr. Utöver det har jag hjälpt kompisar och barn att flytta ett antal gånger, som idag tex när jag hjälpte min fina vän MarieLouise att flytta. Ja, det är jobbigt att flytta men samtidigt är det någonting positivt och ett teamarbete. Ett projekt med ett tydligt och tidssatt mål där alla drar åt samma håll. Ofta avslutar man med en gemensam middag där alla pratar och skrattar kring flyttens vedermödor. Det är även något fint att kunna hjälpa varandra så handgripligen.

För mig har det även bidragit till en tydlig förändring i livet. Man tar en annan väg till jobbet, handlar matvaror på en annan affär, ser nya människor på bussen, nya grannar. Spännande att utforska nya områden, nya möjligheter. En chans att ändra på invanda rutiner och beteenden. Jag nästan längtar till att få flytta och uppleva denna stora fysiska förändring som drar med sig så mycket nytt. Nu har jag bott på samma ställe i snart 10 år och det är oerhört länge för mig och jag känner att det börjar rycka i flyttnerven. Men jag har kommit på att jag kan göra förändringar i livet på andra sätt än att flytta, så jag bor nog kvar ett tag till!

#32Blogg100
#Blogg100

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *