Nu är det vår! Ta vara på nuet!

Yes, idag hände det, jag plockade fram utemöblerna och grillen. Det är alltid en speciell känsla – att ha allt underbart framför sig. Solen som väcker fräknarna och fåglarna som kvittrar hela tiden. Då gäller det mer än vanligt att verkligen ta vara på tiden och leva i nuet. Vädret i detta vackra land är ju opålitligt så att ta vara på en solig eftermiddag/kväll är guld värt. Det kan vara den energikick som behövs för att lyckas med en utmaning som står framför dörren. Kanske kan man planera in tid för spontanitet, lägga in lite mer ställtid mellan aktiviteter för att kunna njuta några minuter, kanske ta en promenad istället för att ta bilen eller buss/tåg/t-bana. Öppna alla sinnen och ta in våren, titta på all växtlighet som förändras från dag till dag, dofterna och färgerna likaså. En väldigt bra årstid för att träna närvaro!

Ta chansen!

#33Blogg100
#33Blogg100

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *