Att prova nya saker

Jag älskar att prova på nya saker (inte alla :-)) Det är så spännande eftersom jag inte har någon aning om hur jag kommer att uppleva det, hur jag kommer att reagera och agera. Att göra någonting för första gången är alltid speciellt, det är lättare att vara i nuet eftersom jag inte har några förväntningar, inga bilder av hur det var förra gången jag gjorde detta.

Ikväll hade vi uppstartsträff för alla damerna på vår fantastiska golfklubb, Vallentuna GK. Programmet avslutades med en modevisning som min vän Charlotta ledde. Hon har en fin klädbutik (Tjeja Fashion) i Vallentuna C och visade sina vackra, tuffa och snygga kläder. Jag och två andra tjejer (Lena och Kerstin) var mannekänger för första gången. Ny erfarenhet med många lärdomar. Kort instruktion från Charlotta; ”Le, rör på er hela tiden och tänk på att det är kläderna som är viktiga, som ska visas”. Behövs nog många fler timmars träning för att bli bra men vi hade otroligt kul, många skratt och kläderna syntes och uppskattades. Ny erfarenhet och lärdom; fokus på hur jag går och rör mig,  ler och har kontakt med ”publiken” men utan att prata. Kommunicera med kroppen mer än ord och röst. Annorlunda mot det jag är mer tränad på; att föreläsa, att hålla kurser, facilitera möten där orden, pratet och lyssnandet är viktigt.
Jag skulle gärna vilja lära mig mer och prova att mannekänga igen.

När provade du att göra någonting nytt senast? Vad lärde du dig av det?

#56Blogg100
#Blogg100

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *