Sommartankar

Får en försmak av sommaren nu när vi öppnar upp sommarstugan. Nu är egentligen den bästa tiden då hela sommaren ligger framför dörren. Ljuset som finns där nästan dygnet runt, i alla fall norröver. Behovet av sömntid är mindre. Det är lättare att gå upp på morgonen. Man är utomhus så mycket det går. Mindre måsten och krav. Mer avslappning och njutning. Goda middagar, grillning och jordgubbar. Samvaron med familj, släkt och vänner. Golfrundor i shorts och ärmlös tröja. Svala sommarklänningar och sandaler med klack. Tid att läsa, tid att reflektera. Upptäcka naturens skiftningar, njuta av svalkande bad, en roddtur, plocka gula kantareller, blåbär, hallon, smultron. Lyssna på sommarprogrammet med intressanta berättelser om livet.

Ladda batterierna, varva ner, komma in i lugnet, bli rastlös, tillåta sig själv att bara vara, skippa prestationstänkandet.

Hur tänker du fylla på med energi i sommar?

#86Blogg100

#Blogg100

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *