Borta bra men hemma bäst!

Jag älskar att resa, både kort och långt borta. Att få byta miljö, känna en annan kultur, stämning, äta annan mat, prata ett annat språk eller lyssna på en annan dialekt. Det är lättare att vara närvarande och i nuet när man är på något nytt ställe och man inte har några speciella förväntningar. Jag kopplar även bort hemmet lätt och bara är. Nu har jag precis kommit hem ifrån en liten kombinerad jobb/ledighetstripp uppe i Norr. Kul, intensivt och intressant. Många intryck. Vi reste från 6 grader och regn på eftermiddagen till 20 grader mitt i natten. Från ljuset som aldrig riktigt blir mörkt till kolsvart. Kontraster. Vi bor verkligen i ett avlångt land med olika natur och klimat.

Ändå är det så skönt att komma hem, till den egna sängen, till alla rutiner, till vardagen. Jag är så tacksam över att jag har ett eget hem som jag trivs i, känner mig trygg med och kan landa i.

#88Blogg100
#Blogg100

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *