Att vara i ett sammanhang

Jag är så otroligt glad över att jag har lärt mig att spela golf och har det som mitt intresse. På min golfklubb kan jag känna tillhörighet, jag känner att jag är delaktig i en gemenskap med människor som har samma intresse. Jag tror att det är oerhört viktigt för oss människor att vara i ett sammanhang av olika skäl men framförallt i dagens samhälle med stor andel människor som är utmattade. Har vi ett intresse/en hobby så kan vi alltid fylla på med ny energi där. Vi kan pausa hjärnan en stund, vi får omväxling, vi gör något som får endorfinerna i kroppen att spridas.

Vi är också i ett sammanhang på en arbetsplats. Jag som är egen företagare får skapa mina egna sammanhang då jag saknar den traditionella arbetsplatsen med en fysisk plats med många kollegor på samma plats. Ett sådant sammanhang är affärsnätverket Business in Heart där vi ses var 14:e dag och äter hotellfrukost, lyssnar på en intern och en extern föreläsare och minglar med andra entreprenörer eller anställda. De plattformar som jag väljer att vara på präglas av varm, kärleksfull, öppen, nyfiken stämning och människor som är både lika och olika och som delar med sig av sig själv och sin kompetens. Prestigelöshet och samarbete är även viktigt för mig. Jag vill känna att jag kan vara avslappnad och vara mig själv.

Jag känner mig rik som har dessa båda sammanhang att förgylla mitt liv med!k

Vilka sammanhang förgyller ditt liv?

#92Blogg100
#Blogg100

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *