Visionboard 2019

Nytt år och nya möjligheter. Hur ser egentligen dina tankar ut kring det år som ligger framför dig? Tänker du att det blir som det blir? Låter du autopiloten gå på så att det mesta som sker 2019 ser ut som 2018? Är du reaktiv och styrs mest av det som händer utanför dig?

Här finns en möjlighet att byta ”mindset” så att det är du som leder dig själv och ditt liv i den riktning som du vill, att vara proaktiv. Att ta ledarskapet/ratten istället för att sitta bredvid, som passagerare.

Ja men hur gör man då?

Ett sätt är att göra en VISIONBOARD. Ta fram tidningar, sax, pennor, snören, tyger eller vad helst du kan tänka dig använda i ditt skapande. Använd ett A3-papper eller större papper. Det går även att göra digitalt via appar tex AIM VisionBoard (iPhone).
Frågor att fundera på; vad vet jag redan att 2019 ska innehålla? (kan tex vara någon kurs du redan har planerat in, någon jämn födelsedag, en resa, träning etc).
Vem är jag? Ta med bilder, texter, ord som visar det du tycker om och vill fylla året med. Vad har jag för hobbies? Vad gör mig glad?Använd färger/färgskalor som du gillar.
Vad vill jag få ut av 2019? En hjälp till den frågan är att i tanken/fantasin ställa sig i framtiden 31/12 2019 och titta tillbaka på året som har gått och allt som har hänt och alla erfarenheter som du har fått.

Skapa gärna visionboard tillsammans med andra, det är så kul att göra det tillsammans. Bilden visar min Visionboard för 2019.

Lycka till!

Skapa en Visionboard för det nya året

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *