Lucka 8 – Kärlek till böcker

Adventskalender om kärlek med kärlek!

Jag bara älskar att läsa! Så spännande att öppna en ny bok, känna doften och bara ge sig hän in i bokstävernas underbara värld. Det är helt omöjligt att gå förbi Akademibokhandeln vid Odenplan utan att gå in. Där möts man av den fina personalen, så välkomnande och genuint intresserad av böcker. Jag läser alltid en stund innan jag somnar vilket skapar en bra sovrutin, jag litar på att jag kommer att somna. Jag somnar skönt med bokens värld med mig in i drömmarnas värld. Idag är det vanligt att lyssna på ljudböcker men det blir en annan upplevelse.Jag känner mig styrd och irriterar mig på röst och tempo så jag väljer fysiska böcker.

En av de absolut bästa julklapparna är för mig böcker. Kul att få, lätta att slå in och möjlighet att välja så att den blir personlig.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *