Lucka 11 – Tillit

Adventskalender om kärlek, med kärlek.

De vackraste ord jag vet. Tillit, ett palindrom, går att läsa både från början och omvänt. Tänker att tillit är kärlek. Motsatsen för mig är rädsla. Att driva eget företag innebär att leva i en ständig sårbarhet och osäkerhet. Det krävs mod och tillit. När pandemin slog till i mars 2020 försvann i princip alla uppdrag över en dag. Samtidigt hade jag och en kollega precis börjat hyra en ny (stor, dyr) lokal där vi skulle anordna kurser, nätverksträffar och andra sammankomster med grupper. Vi skulle även hyra ut kontorsplatser för småföretagare. Vi hann ha en fantastisk inflyttningsfest och en nätverksträff. Sedan satt vi där i vår stora fina lokal med utsikt över vattnet och stadshuset och visste verkligen inte hur vi skulle klara detta.

Tilliten var det som fick oss att fortsätta hålla näsan över vattenytan. Så tacksam över att vi hade varandra. Varje dag tog vi bilen in till lokalen i stan. Pratade, lyssnade på musik, var hundvakter, gick promenader, bollade idéer. Hur gick det då? Det får du veta i nästa lucka.

Vägen till vår nya lokal

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *