Lucka 12 – Tålamod!

Adventskalender om kärlek, med kärlek.

Mod att tåla. I dag är vi så ivriga, vi vill att saker ska ske direkt. Tillgängligheten är hög. Många saker finns bara ett klick bort. Viktiga saker kräver tålamod, t ex relationer. Det är något som byggs en bit i taget. Att utbilda sig kräver tålamod liksom andra mer långsiktiga mål. Som tur är går det att träna upp sitt tålamod. Ett bra sätt att träna är regelbunden mindfulnessmeditation, 3-10 minuter/dag via t ex mindfulnessappen.


Under pandemin fick jag och min kollega verkligen testa vårt tålamod. Vi hade precis fått ta över ett kontrakt på en drömlokal när marknaden för kurser och andra gruppträffar bara dog. I början trodde vi att pandemin skulle vara över i maj men vi förstod rätt snart att det skulle bli längre. Vår lösning blev att försöka bli av med lokalen, först att hyra ut den i andra hand. Tålamod, tålamod, det dröjde 10 månader innan vi äntligen hittade en hyresgäst som då tog över hela kontraktet. Så tacksamma över det.

.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *