Lucka 14 – Kärlek till bowling!

Adventskalender om kärlek, med kärlek!

Igår var jag och spelade bowling med mina nya härliga konsultkollegor (Directa). Haha, det var superkul men resultatet var väl inte lysande. Jag fastnade med fingrarna i klotets hål, tappade klotet och fick till ett antal skruvade kast (eller vad man nu säger). Tur att mina teamkollegor presterade bättre. Efteråt samlades vi för en trevlig tapasmiddag med härlig energi. Jag kände mig pånyttfödd. Oj, vad jag har saknat människor, samtal, gemensamma aktiviteter och skratt. Tänk vad vi människor är viktiga för varandra, vi är gjorda för att samarbeta. Det var därför vi överlevde som art på savannen.

Jag kan ju trösta mig med att färdighet kräver träning och bowlat har jag inte gjort så många gånger i mina dar. Det ska absolut bli fler tillfällen framåt. Jag gillar ju bollsporter.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *