Lucka 17 – Längtan!

Adventskalender om kärlek, med kärlek!

Jag älskar flygplatser. Där finns så mycket kärlek. Förväntan och glädje för de som är på väg någonstans. Så mycket längtan för de som väntar på någon. Så mycket kärlek vid möten.

Idag var jag och hämtade min son Emil på Arlanda. Vi har inte setts sedan i augusti så längtan var stor. Planet var försenat så väntan var lång. Många var vi som vandrade runt. En man hade en stor bukett röda rosor, några unga tjejer hade ett plakat med välkomsthälsningar, en kvinna tittade på klockan varje minut och jag som ägnade tiden åt att titta på människor. Så kul att fantisera om vilka de är och vem de väntar på, vilken relation de har med varandra.

När sedan mötet sker finns de så mycket känslor. En tjej sprang och studsade upp och kramade sin pappa, en kvinna kramade sin kompis länge om och om igen, ett litet barn ville inte lämna sin pappas famn. Jag blev rörd och varm i hjärtat och i hela kroppen. Tänk vad vi människor är viktiga för varandra.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *