Lucka 21 – Kärlek till sällskapsspel

Adventskalender om kärlek, med kärlek!

Jag är uppvuxen med spel i alla dess former. Min pappa älskade att spela, framförallt kort. Han var med i ett kille- och ett bridgegäng. Min mamma fick haka på när hela familjen spelade kort även om hon inte var speciellt intresserad. Jag kommer särskilt ihåg att jag fick hoppa in och spela bridge med storebrorsans kompisar när någon var sjuk. Spänd satt jag där, 4-5 år yngre, tjej, tillsammans med killarna. Kände mig vuxen och viktig. Fick instruktioner att skärpa till mig och inte prata.

Jag älskar fortfarande att spela kort och även andra spel. Det är kul att göra något tillsammans och det är kul att leka. När sonen nu är hemma på jullov så spelar vi Chicago varje kväll.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *